Anna Timmerman vzw was op ZieZo Vlaanderen

Tijdens de ZieZo-beurs van 10 en 11 maart 2017 kregen we met onze vzw een plaatsje op d stand ‘Special Guests’ van het Vlaams Oogfonds. Dit kwam zeker de bekendheid van vzw Anna Timmerman en doofblindheid ten goede, want veel bezoekers van de beurs hadden nog nooit van onze vereniging gehoord. Aan onze stand gaven we uitleg over de verschillende communicatievormen en manieren van tolken voor doofblinde personen.

De mensen werden ook warm gemaakt voor de module doofblindheid bij Xinix en voor onze familiedag van 29 april. Het deed goed om enkele bekende gezichten terug te zien en kennis te maken met nieuwe mensen. We danken de ergostudenten van Vives en het Vlaams Oogfonds voor hun hulp en steun.

De ZieZo-beurs is een beurs voor blinden en slechtzienden. Organisaties voor blinden en slechtzienden en hulpmiddenleveranciers zijn aanwezig op deze beurs. De volgende ZieZo-beurs wordt georganiseerd in 2019. Ook dan zal Anna Timmerman vzw aanwezig zijn met een stand. Meer informatie over de beurs vind je op ZieZo Vlaanderen.

Peter bij de stand
Peter bij de stand van Anna Timmerman op de ZieZo-beurs
Peter, Tinne, Bert en Régina bij de stand
Peter, Tinne, Bert en Régina bij de stand van Anna Timmerman
Peter en Dennis
Peter en Dennis communiceren via het klavier.